*~* Evelina / Ivelajn *~*

2012-02-23
09:11:36

Vad jag sysslar med på dagarna

Igår bakades det bröd här hemma, blev ett bröd med rågsikt och fullkornsdinkelmjöl. Slängde i några solroskärnor också. Blev gott men kunde nog ha varit inne pyttelite kortare tid eftersom de blev småtorra i skorpan. Lät i varje fall brödet stå inne på eftervärme så som man gör med "9-timmarsbrödet".


Dags för avbakning!


En färdig limpa redo att skäras upp!

Idag blir det ingen bakning. Ska istället röja och städa här hemma. Lägga in tvätt i garderoben och kanske diska. Jag diskade igår så är inte så sugen på att göra det idag med.

I eftermiddag ska jag och Jon på möte med banken om vårt kommande bolån till lägenheten. Blir spännande. Vi kommer nog gå till någon mer bank för att se vad de kan erbjuda oss för räntor, man vill ju inte bli helt lurad :P

Efter bankmötet blir det någon form av middag och sedan ska vi iväg till Friskis och Svettis för att testa Core bosu. Vi var på Step förra veckan vilket var kul och lite förvirrande då man glömde av kombinationerna. Vi får se hur det går idag, kommer nog inte vara lika förvirrande men blir säkert svettigt!

Ha en go´dag!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: