*~* Evelina / Ivelajn *~*

2012-02-28
16:37:12

Jobb var det här!

Olala, det är officiellt på riktigt, alltså så pass att jag skriver det här. Jag har idag varit och skrivit på anställningsavtalet till mitt nya jobb. Ett jobb som är en tillsvidaretjänst (med 6 mån provanställning) på 75%. Känns riktigt bra detta!

Min nya arbetsgivare är:

Där ska jag jobba som "Vaktmästare" enligt mitt avtal. Men det ordet passar inte så jättebra in på vad det är jag ska göra. Helt och hållet vet jag i och för sig inte vad det är jag ska göra men tillräckligt för att veta att just den titeln inte passar perfekt. Titeln ska bytas längre fram förstod jag det som.
Men,
vad ska jag göra då?
Jo, jag ska ha hand om lokalerna på olika vis, lite städning, administration, vara med och ta fram hur lokalerna ska se ut mm. Ska första veckan följa med en tjej som jobbar med samma sak fast i södra Halland. Så då kommer jag förhoppningsvis få en bättre bild av mina arbetsuppgifter :)
Eftersom tjänsten är på 75% så är min tanke att jag ska jobba 4 dagar i veckan där. Den femte dagen skulle jag nämligen vilja jobba på skolan som jag är på nu. Ska prata med rektorn om detta för att se om det skulle vara ok.
Ha det gött där ute!