*~* Evelina / Ivelajn *~*

2012-03-18
18:39:40

LägenhetsinläggNu har huset fått inglasade balkonger! Tänk vad bra att kunna sitta där ute fast det är som vädret idag, regnigt och trist.

Nu är det ungefär fem veckor kvar till inflyttningen! Det drar ihop sig så att säga :) Tills dess behöver vi rensa lite och packa alla saker, besluta var vi ska ta bolån, börja köpa in saker på vår långa lista och beställa bredbandsleverantör mm.

Just nu har vi ganska många angenäma problem att lösa, typ vilka lampor vi ska ha, hur vi ska ha gardinerna, vilka badrumsmattor vi ska köpa osv. Vi har köpt in kuddfodral till soffan så nu är färgsättningen bestämd där. Därför har vi tittat runt efter en matta som ska vara vid soffgruppen idag på nätet. Kommer bli riktigt bra känns det som! Många drömmer om att få inreda helt från "skratch" (stavning??) och det blir lite så för oss vilket är kul!

Till arbetsrummet har vi tittat ut en bäddsoffa som vi vill ha, den finns på Jysk. Men vi håller utkik på blocket i fall den skulle komma upp där. Skadar ju inte att spara några kronor om den är i fint andrahands-skick!

Ha en skön söndagskväll!

PS. Man är ju så klart välkommen att hjälpa till med flytten den 24:e april. DS.