*~* Evelina / Ivelajn *~*

2015-12-22
12:35:00

Lite bilder från insidan

Häromdagen var vi förbi huset och tittade till det. Vi kommer ju inte in så det blir att titta igenom fönstren men man ser ganska bra därifrån också. Jag gjorde ett försök att fota genom fönsterrutorna så de bilderna kommer här. De är lite grumliga men det får ni ha överseende med :)
 
Snö? Nej, det är 10 plusgrader så ingen snö här inte! Det är lite lösull som hamnat på marken utanför vilket innebär att de har sprutat in lösull i taket. Så nu är det isolerat överallt!
 
Detta är entrén/vindfånget/farstu (kärt barn har många namn). På väggen rakt fram ska vi ha garderober så man får plats med ytterkläder och skor. Blir väl säkert någon synlig klädupphängning också.
 
Inre hall/trapphus och en bit av vardagsrummet. Balken som ni ser i mitten av bilden ska kapas (biten med provisoriskt räcke) så det blir öppet mellan hall och vardagsrum. Högt i tak blir det!
 
Här är vardagsrummet från ett annat håll. Ni skymtar balken från förra bilden i högerkanten en bit upp. Det blir inte superstort vardagsrum men väldigt luftigt :) Blir soffa längs in under det smala fönstret. Matsalsgrupp blir det närmast i bild.
 
Förra fotot tog jag genom fönsterdörren som ni ser till höger. Rakt fram blir kök. Man ser var köksfönstret är någonstans som släpper in ljus.
 
Detta foto är taget genom köksfönstret. Man ser bort till hallen och trappan (mer av en stege där nu). Fönstret som ni ser är ut till entrén.
 
Detta är det ena sovrummet. Ni ser var dörröppningen blir. Sen så ser man även in i badrummet där de har börjat gipsa ser det ut som! När vi tar över huset så kommer badrummet vara färdigt, vilket är skönt!
 
Här tittar vi in i det andra sovrummet (som ska bli vårt). Genom dörröppningen ser ni var golvvärmen går upp i väggen. Den kommer man komma åt genom tvättstugan och sedan i ett separat rum, "teknikrum". Ni ser även fönstret i tvättstugan.
 
Här har jag fotat genom fönstret i tvättstugan mot vårt sovrum. Blir en ganska rymlig tvättstuga :)
 
Sista bilden blir på utsidan där de har satt upp första riktiga ytterdörren! Supersnyggt! Går man in där kommer man in till tvättstugan :) Även el-skåp har kommit på plats och det är sladdar som går ut ur fasaden på lite olika platser. Elektrikerna jobbar på!
 
Nu blir det nog inga fler bilder i år på huset. Så hörs 2016!