*~* Evelina / Ivelajn *~*

2016-04-23
22:23:01

Vi har flyttat in!

Nu har vi flyttat in i huset så tänkte det kunde vara läge med lite nya bilder :)


Golvet blev klart och vilken känsla! Nu kan vi flytta in :) 

Jon är nöjd med hur det blev!

Vi är även sypernöjda med alla våra materialval hittills. Golv, kök, kyl/frys, kamin och "murstocken" som pricken över i:t.

Vi har här kommit en bit på väg med sovrummet. Spacklingen är klar och taket är målat samt i garderoben. Jon har även monterat takrosett och fixat "spotar" ovanför sängen!

Medan jag var borta på helgen på konferens med scouterna började Jon lägga golvet i sovrummet. Snyggt!

Efter helgkonferensen var det istället konferens med jobbet. Liza hjälpte Jon att komma igång med tapetsering i sovrummet. Så när jag var hemma igen gav han sig på att fortsätta men det var väldigt svårt... Blev i varje fall några border till!

Om man ska flytta är det ju lägligt att packa ner saker i lådor. Sista kvällen i lägenheten tog jag tag i det mer ordentligt. Men det är väldigt tråkigt så blev inte helt klar...

God natt lägenheten. Imorgon drar vi till huset!

Lördag 16/4 fyllde vi två släp med möbler och lådor och körde två vändor till huset. Vi fick bärhjälp av Lars, Annie och Uffe. Härligt! Vi stannade också för att hämta upp våra nya högtalare som hade kommit till butiken. Det gäller ju att ha bra ljud när man bor i nytt hus ;) Även en tillfällig klädstång införskaffades till garderoben.

På kvällen kunde vi sitta skönt i huset för första gången! Så skönt med soffan på plats. Bonus var att när vi bar in soffan så hittade vi en fickkniv som Jon saknat länge, den hade kilat ner sig mellan armstödet och sitsen under dynan. Vad vi blev förvånade och glada! Den var saknad!

Dagen efter flytt gav Jon sig i kast med att montera sockel i köket. Var lite pilligt att såga ur och så.

Men blev toppenbra! Nu är köket färdigt :) 

Nu sitter vi här och slappar lite i soffan. Idag har vi inte fått mycket i huset gjort då vi lämnade över lägenheten till nästa hyresgäst och har varit på namnkalas för lilla Lauri som vi är faddrar till :) Imorgon blir det fix med golvlister!

Tack alla som läser! :)