*~* Evelina / Ivelajn *~*

2016-01-31
21:38:03

Februari och slutspurt

Imorgon är det 1 februari och vi går in på slutspurt med huset. Målet ligger 2 mars då det är slutbesiktning och vi får ta över det! Snacka om nedräkning! Vi räknar inte bara ner till när vi blir husägare utan även en sådan grej som att slippa tvätta i tvättstugan i källaren i huset bakom lägenheten... Gissa om vi ser fram emot det och diskmaskin! 

Här ser ni bild från vår blivande tvättstuga. Blir klinkers på golvet och vitmålade väggar. Blir toppen!

Badrummet påbörjat men inga plattor på plats än på denna bild. Vi har valt kvadratiska grå på golvet och samma färg på väggar fast rektangulära. Kommer bli snyggt!

Hittade lite spillbitar av kaklet utanför, här ser man bättre hur det ser ut.

All gips på plats i hallen. Även det tjusiga vitvaxade taket. Men trappan är inte levererad än.

Soligt ute ger härligt ljus inne.

Bild tagen någon vecka senare där kaminen nu är på plats. Ser fram emot att tända en brasa där på kvällen. Är stora fönster så man ser elden, mysigt!

Det blir en hel del att spackla och måla i detta rum... Vi satsar på att måla vitt, så får vi känna in rummet lite. Det kanske blir någon tapet längre fram om vi känner för det. Det blir tapet i vårt sovrum i alla fall :)

Köket börjar komma på plats, blir superbra. Har känt mig lite orolig att vi valde "fel" lucka men nu när det kommer på plats så känns det helt rätt :) 

I entrén har de lagt klinkers och satt upp vit panel på väggarna. Blir tjusigt :) 


Taget från ett annat fönster.


Det var de bilderna jag hade att visa denna gång :) Snart är vi inne i huset och kan ta bättre foton. Fönstren är ganska dammiga så blir svårare att fota genom dem nu än i början. Men det är ju inte långt kvar tills det blir bättring på det.

Veckorna vi har framför oss ska vi se till att få koll på det sista med avloppet så det är klart och godkänt när vi får huset. Sen så ska det beställas golv, duschväggar och badrumsskåp. Även en kyl och frys måste vi beställa. Det blir en sådan lite bredare där det är två dörrar upptill med kyl, samt lådor med frys nertill. 

Ha en fin vecka alla!