*~* Evelina / Ivelajn *~*

2016-07-06
18:20:16

Inflyttningskalas, bebis och katt

Nu har det visst redan gått ungefär en månad sedan jag skrev något här. Första delen av juni jobbade vi på för att få klart andra sovrummet och måla klart fasaden på baksidan. Allt inför vårt inflyttningskalas. Sen efter det har vi tagit det lite lugnare, firar midsommar mm.

Kolla så tjusigt det blev! Väldigt skönt att ha ett till rum. Få in skrivbordet och bäddsoffan så vi kan sitta vid datorn och ha ett gästrum. Det invigdes av min syster med familj på helgen med inflyttningskalasen. Oerhört smidigt att de kunde gå undan när min lilla systerson skulle sova och så.

Det var massa folk som kom så jag glömde helt av att fota. De enda bilder som blev tagna är de två ovan från "barnsoffan". Massa små barn, vi tycks ha kommit i den åldern när det "ploppar" ut ungar till höger och vänster :)

Vi fick massa fina blommor och presenter, stort TACK! Väldigt kul att så många kom under dagen :D

Jon har börjat montera fästen på taket till solcellerna. Det tar lite tid men går framåt. Väder och vind måste ju vara på vår sida om det ska fungera. Även målningen av fasaden går sakta framåt. Jag hoppas på lite stadigare väder i några dagar så vi kommer framåt där!

På midsommar blev det en massa sorters jordgubbsefterätter och grillning hemma hos Jons syster med familj. Sen så sov vi i båten och hade det allmänt slappt :)

Vår "sommarstuga" i Bua.

Jag har även pysslat med lite hantverk i form av att sy ett babynest till bebisen. Ser väldigt mysigt ut, hade kunnat tänka mig att ha ett eget i vuxenstorlek :)

Han växer där inne minsann, jag går in i v.25 på bilden. Så över halva tiden har gått och jag har mått bra hittills vilket är väldigt skönt och smidigt. Hoppas det håller i sig ett tag till!

Jag har varit och införskaffat lite saker till bebisen (bild 1) och även till kattungen (bild 2), som vi ska hämta nästa vecka! Det ser vi fram emot, blir spännande :) Var längesedan jag hade en katt, eller husdjur överhuvudtaget. Planen är att vänja kissen vid sele och koppel så det går att ta med henne när vi åker iväg. Hoppas det går bra.

Hejdå så länge, nu går vi på semester!