*~* Evelina / Ivelajn *~*

2014-12-15
18:58:00

Vi har blivit med tomt!

Det är helt fantastiskt för vi har bokat en tomt som vi kommer bygga vårt hus på. Tomten ligger i Trönningenäs norr om Varberg, ca.6km cykel in till stan. Den är ca. 2000kvm stor och ligger lantligt samt nära till havet. Passar oss perfekt! Imorgon ska vi träffa Varbergshus som kommer bygga huset för ett första möte. (Mötet inställd pga. tjejen på Varbergshus "vabbar"). Jon har gjort ritningar som underlag till deras offert. Vi vet att det kommer bli dyrt, det är ju det när man bygger nytt...
 
Här ovan ser man ungefär hur tomten blir, avstyckningen är inte klar riktigt än.
 
När vi var där och tittade så träffade vi han som styckar av, vår blivande granne, som verkade trevlig. Det bådar ju gott! Vi kunde ställa lite frågor vilket var toppen! Solen kom fram i decembermörkret så blev en härlig första titt på tomten. Jon var där och tittade några dagar innan när vi bokade den men för min del var det första gången. Kändes väldigt bra :) 
 
Vid den lila kartnålen ungefär ligger tomten, så nära och bra till stan. 
 
Ett år ungefär tar det innan vi får tillträde så det ser vi fram emot. Men då kommer det vara en hel del kvar att fixa innan det är färdigt. Men är ju kul att ha något att göra. Självklart är vänner och familj välkomna att hjälpa till på olika sätt!
 
Ungefär så här tror vi huset blir, röd fasad och grått tak och fönster.
 
Återkommer säkert med mer inlägg allt eftersom arbetet fortskrider!