*~* Evelina / Ivelajn *~*

2020-02-04
08:56:01

Två år senare...

Kollade av min mail som jag inte anväder speciellt mycket och fått mail från blogg.se och tänkte "Det var längesedan jag loggade in där, undra om jag kommer ihåg lösenordet.."
Jodå efter något försök så gick det fint!
 
Var visst två år sedan jag la upp något så tänkte att det kunde vara kul med en kort uppdatering. Vår 1 åring har hunnit fylla 3 år. Bygget med huset går långsamt framåt, fått upp lite stomme till innerväggar på andra plan. Planen är att komma framåt där så vi kan få in el och isolera, kul när det händer något. Det är mest Jon som grejar lite då och då. Jag underhåller Ellion som ibland också vill vara med och bygga.
 
Vi gör mycket kul saker, har svängt om vad gäller vår kost så vi äter bättre och har fått mycket ny energi! Välbehövligt om man vill ha en aktiv livsstil! Mycket tack vare att vi börjat med Herbalife Nutrions produkter, de är toppen! Hjälper även andra att nå en hälsosam livsstil genom detta och kan på samma gång ha det som en extrainkomst, väldigt kul kombo! Åker på kul utbildningar och träffar massa härliga männsikor, det förgyller vår vardag!
 
Här kommer några bilder 😀