*~* Evelina / Ivelajn *~*

2017-10-21
00:16:37

1-års dagen

Nu (20/10) har det gått ett helt år sedan vi blev föräldrar! Tänk vad mycket som har hänt på detta år. Att en människa kan växa så mycket på ett år, fascinerande och fantastiskt :)

(null)


Tänker tillbaka till hur det var då, både själva förlossningen och tiden strax efter. Mycket speciellt allting eftersom det var inget vi upplevt tidigare. Jag var nöjd med att förlossningen gick bra och Jon var nog lite imponerad av insatsen ;) Sen så var vi tre! Det var ju den här lilla bebisen vi gått och väntat på, konstigt på något vis! 

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


1-års dagen har varit till en början som vilken dag som helst. När Jon kom hem från jobbet så blev det paket och plättar till middag. Av oss fick han ett par jeans, fingerdockor med Babblarna och en liten segelbåt i trä. Han fick även ett par kängor från mormor (via mig som bud). Fanny och Daniel kom förbi på lite fika och de hade med sig ett paket innehållandes Duplo, kul tyckte Ellion! 

Imorgon är det 1-års kalas. Får hoppas humöret håller sig på topp större delen av dagen. Vi bjuder på korv med bröd, vilket är lite av en favorit för Ellion, också blir det våfflor :)

(null)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: