*~* Evelina / Ivelajn *~*

2007-02-27
21:47:24

försening

Detta inlägg skulle egentligen publicerats igår, måndag, men eftersom bloggen flippade ur lägger jag in det idag istället...:

Just nu befinner jag mig inne på Fias rum, skönt att slippa gå till datasalen. De andra har just nu volleybollturnering men eftersom jag är allmänt tung i huvudet, trött och seg struntar jag i det. Ska snart gå o sova i min varma goa mjuka stora säng :D Tycker synd om mig själv som man ska göra när man e sjuk... Blev sugen på godis förrut men eftersom jag skulle få så dåligt samvete om ja tryckte i mig något struntade jag i det, men blev istället sugen på salt lakrits! Men orkade inte gå ner till byn, tur d egentligen för det är avrken bra för hälsan eller ekonomin o köpa godis...!

Idag började jag skolan igen, skönt o vara tillbaka faktiskt :)


Nä har inge mer o säga just nu.... Sleep tight!
2007-02-24
13:26:23

Välfylld fredagIgår åkte jag ut till Lindholmen för att träffa Lotta och Johan, vi irrade runt lite i stormen för att finna mat, det gjorde vi på Burger King efter en stund. Efter att tryckt i oss skräpmat och en glass för 5:- åkte vi in till stan. Där irrade vi runt i jakt på Lottas syster, hon skulle jobba på något ställe som Lotta trodde låg på Hamngatan... men det visade sig efter sökning på Stadtsbibliotekets datorer att det låg på Larmgatan...

Sedan åkte jag med Johan till Bergsjön, vi gick in hos Johan efter att ha sagt hej till MLI. Inne hos fam. Persson hade de gjort om i köket, myycket snyggt :0) Men ja hann bara ta av mig skorna innan vi skulle åka till Scojtlokalen för där skulle det vara disco för de mindre scojterna. Vi hade en trevlig kväll men dans och lekar med barnen!

Ikväll blir det skypemöte med T3 och Melodifestivalen hemma hos Rapakko! Ska bli trevligt!


Varför heter alla Johan...? Blir så snurrig! Om jag inte vet vad någon heter kan jag ju alltid chansa på Johan, för chansen är ganska stor att det är rätt! :P
2007-02-21
11:33:21

jag ser det igen!


Igårkväll kom det något vitt fryn skyn,
det blåste så det samlades i drivor,
inatt har det kommit ännu mer vitt,
nu knuffas det undan av traktorer,

det är snö ute!!

Mysigt tycker jag,
jobbigt tycker andra....

Men det blir ljust och fint iaf,
hoppas det stannar ett tag,
fast nu är man ju i gbg-trakten
o då smälter det väl bort...
imorn...!