*~* Evelina / Ivelajn *~*

2011-11-29
16:05:38

Jobb o scouting

Nu är det lite ljusare tider på jobbfronten. Jag har idag gjort min första dag i en åk5 på en skola här i stan. Ska vara med dem på deras lektioner fram till jullovet. Det känns bra! Har börjat lära känna vissa av dem men tar nog ett tag att lära sig allas namn ;)

I kväll blir det ännu mer umgänge med barn, det vankas scoutmöte! Förra veckans blev inställt eftersom det var bara en scout som kunde komma så det var ju lite trist. Därför hoppas jag att alla kommer i kväll istället! Vi ska leka lite lekar och prata om hur man ska bete sig mot vänner och sin omgivning, alltså prata scoutlagen.

Nä, nu blir det nog lite mellanmål och fix inför scoutmötet.

Ha det grymt!
2011-11-27
12:27:29

Adventstider är här!

Nu är det redan första advent och endast fyra veckor kvar till jul!
I år har jag gjort en lien adventskalender till Jon eftersom jag vet att han uppskattar sådant. Sedan så tycker jag det är kul att fixa med såna grejer. Blev riktigt nöjd, och enkelt var det också!

adventskalender
Ha en fin dag!
2011-11-23
16:52:55

Lampan är färdig!Här har ni då det färdiga resultatet, sockel och sladd (brun i textil) är monterad. En lampskärm är införskaffad och en lampa lyser så vackert! Vi är helt klart nöjda med vår helt unika lampa :D

Välkommen på besök för att beskåda "irl"