*~* Evelina / Ivelajn *~*

2010-12-30
12:17:13

Snart är det slut...

...ja, år 2010 alltså. Hittills har de varit ett toppenår. Har haft många trevliga upplevelser och den bästa vintern hittills. Så nu väntar jag på spänning på nästa år.

Jag har legat här på mage i sängen och surfat runt för att kombinera ihop en nyårsmeny till mig och Jon. Det blir tre-rätters, om man kan räkna två sorters snittar som förrätt :P Varmrätten lutar just nu åt helstekt fläskfilé, rödvinssås och potatis i någon form. Till efterrätt har jag en chokladfudgetårta som stark kandidat. Jon gillar ju choklad väldigt mycket och det lät mums verkligen!

Sedan så tänker jag mig att vi ska köpa något bubbel att skåla i vid tolvslaget. Så måste till systemet så inte allt alkoholfritt tar slut!

Ha det great!
2010-12-27
19:33:44

Shoppingmåndag

Jag och Jon har gått runt i massa butiker idag. Var skoj!
Jon hittade ett par snygga och varma vinterskor så han var supernöjd. Gick runt och sa att han var varm om fötterna hela vägen hem :P

Vi var bland annat inne på "cervera" och kollade runt lite. Det blev ett impulsköp av bestick:

bestick,fjord,hardanger

Hardangerbestick 40 delar som heter Fjord. Består av:
6 Matknivar,
6 Matgafflar,
6 Matskedar,
6 Teskedar,
6 Dessertskedar,
6 Tårtgafflar,
1 Salladsset,
1 Serveringssked &
1 Såsslev
Det hela skulle kosta 1999:- men vi fick det sista exemplaret för 999:- Så vi gick glada därifrån! För mig blev den del jag betalade som en julklapp eftersom jag använde julklappspengar. Nice!

Kraaaam!

2010-12-22
16:02:35

julonsdag

jul,Ivelajn,http://gurko.blogg.se

Nu är det dagen före, dagen före dopparedan!
Jag har fixat klart det sista med några julklappar. Det är bara en som återstår att bli inslagen.

Imorgon ska jag o Jon ta bilen upp till Skaraborg för att stanna där till juldagen. Då åker vi ner till Varberg igen för att fira med Jons familj. Ska bli mysigt att vara tillsammans hela julhelgen i år! :D

Julkramar!

,