*~* Evelina / Ivelajn *~*

2006-10-31
21:40:20

FM

(För er som inte är insatta i scouternas förbundmöten eller för er som helt enkelt inte hade privileget att vara med på FM i Lund så kan nedanstående text vara lite svår att bli insatt i, men jag ursäktar, det hade varit lite väl jobbigt att skriva utförligt...o tråkigt att läsa!)


I helgen var det förbunds möte(FM) i Lund för Nykterhetsrörelsens Scoutförbund.
Vi beslutade massa grejer, men innan besluten så hände detta:

fredagen åkte jag buss ner till Lund tillsammans med en massa andra göteborgs scouter. Vi var nere vid 22.20-tiden. Då var det dags för senioraktivitet, del 1 var att man skulle gå en tipspromenad och del 2 var att vi skulle genomföra olika tävlingar för att komma fram till rätt svar på tipspromanden.

lördagen var det lite förhandlingar och sedan var det dags för påverkanstorg, då passade jag på o träffa Elisabeth som kom farande på sin cykel. Jag o elsbt påverkade lite på påverkanstorget. På kvällen var det festkväll och eftersom det var lite trångt om platser så fick jag sitta med folk ja inte känner, vilket var trevligt, för jag hade aldrig pratat med d annars. Kommer inte ihåg vad de hette men en var KFUK-scout, vice ordförenade tror ja, en annan hette Charlotte tror ja o så var det två till som ja inte kommer ihåg vad d hette...o så va d han ssf-scouten som snackade lite på middagen....aja skit samma! Det var i vilket fall kul dansa loss lite, bandet var jättebra o man blev varm! Grenträff var det efter festkvällen o ja o Johan o Björn gjorde lite reklam för Trippel Travel, jag hade på mig en flytväst....

söndagen hade vi förhandlingar och det blev beslut om att vi vill ha en ny skjorta men inte den som kom på förslag, FM gillade inte heller förslaget på d nya förbundsmärket, så det blir bakläxa där...:P Vi skippar sponsringen på geten och vi behåller Ransberg :D Sen ska det bli förbundsläger i sammband/anslutning till/sammarbete med Active lägret/kongressen som ska vara i Sverige 2008! Jätteroligt! Tycker det blev rent generellt bra beslut på FM, men tycker det är synd att FM beslutade att det nya märket ska innehålla att klöver o liljan ska ligga ovan på varandra... Martin satt o kluddade/skissade en hel del undertiden då det skulle tas beslut om nytt förbundsmärke och han har fler snygga förslag. Hoppas han skickar in dem till FS så de kan få lite inspiration även om d kanske inte är de som ska göra märket...?

Ja, nu är det ett år till nästa FM, som ska vara i Borås! :D         -Vi ses väl där?!
2006-10-27
18:05:41

nu är det nära

 just exakt just nu när jag skriver det här är det 1 timme och 5 minuter kvar tills när bussen går ner mot Lund! Ojoj, vad skönt det ska bli att komma iväg en sväng o träffa alla scojtkompisar. Ska även bli kul o glida runt i min "Trippel Travel"-tröja på FM 8)

Igår var jag på bävermöte, vi filmade till en reklamfilm till "Westcoast Winter" som de ska ha på grenträffen. Hakjen ska vara en av friluftshajkerna...

Idag har vi snackat om tolvstegsmetoden. För er som inte vet vad det är så är det ett behadnlingsprogram för alkolister och narkomaner kan man säga, väldigt intressant och "kul"! Det var Linda som berättade, o hon gjorde det superbra! *impad*

I torsdags så hade vi klassfotografering och även enskilda foton som de ska ha i dokumentation, blev nog bra på d tror ja...men spelar ju ingen större roll eg....


Nä nu ska jag gå t mitt rum o se till så jag får me mig alla grejer


Du är söt, som en hasselnöt!
2006-10-23
10:41:21

Helg


Nu har det varit helg igen... och jag har:


haft besök av Erica
tittat på Wallander
gjort flyers mm till Trippel Travel
tittat på två X-men filmer
varit uppe alldeles förlänge!
varit på ett AA-möte
tittat på Harry Potter o den flammande bägaren


Gick och la mig försent i fredags, o i lördags o igår! Så idag ska jag gå o lägga  mig i tid för en gångs skull! O det ska helst ske resten av veckan också i och med att ja ska på FM och då blir man trött, behöver ha lite energi i helgen ju!


I torsdags spelade jag innebandy och då vrickade jag foten...lagom kul =P  Så därför har jag haft den lindad men idag kör jag utan bandage, det är bekvämare så.


Nä, ska på möte idag så ska kanske inte sitta här o dega, borde göra något mer aktivt, fast o andra sidan kan ja ju inte springa runt som en stolle ändå. Dels pga foten o dels pga vädret - det regnar idag! I morse var jag på utvecklingssamtal me Björn o Eva, det var trevligt, men jag är dålig på att komma på vad jag ska säga. Björn påstod att jag var aktiv o öppen när vi kör "ringen" men det vet ja inte om jag är, eller...jag försöker ju vara det iaf och det kanske redan märks då =/ Vet inte, men ska försöka fundera ut vad ja ska säga imorgon...det är super att vi har den där stunden me klassen, känns bra!

Hej svejs, clownfejs