*~* Evelina / Ivelajn *~*

2011-08-25
21:31:41

Mot Värmland

Imrogon åker vi mot Värmland och sommarstugan "Uddebo"!
Hela Jons familj och min åker upp över helgen. Även mina föräldrar och Jessica och Erik kommer dit med hans föräldrar och syskon. Vädret kommer nog bli ok, lite regn och åska men om det bara blir skurar så överlever vi nog :)

Planen är att ta det lite lugnt och leta svamp. Förra året fanns det mängder av svamp, se inlägg med bilder här.

Ne, måste fortsätta att göra allt jag ska hinna innan jag går och lägger mig. Hittills har jag varit på möte med "Ungdomstyckarna" i Varberg, sålt soffgruppen, satt på "tassar" på nya soffan, diskat och lagt in bilder på datorn & på dayviews. Återstår att packa bl.a.

God natt!
2011-08-24
21:41:23

Investeringar och försäljningar

Vi har, som ni säkert har märkt, varit i full färd med att sälja saker. I helgen åkte min mini-pc iväg och idag fick Jons högtalare nya ägare. Imorgon kommer några och hämtar soffgruppen. Skönt att bli av med lite saker!

En av anledningarna till att vi säljer är för att vi har bytt ut dem mot nya. Det har blivit en del stora kostnader nu.
I helgen så betalde vi handpenningen till vår lägenhet (vuxenpoäng!), så där blev vi ganska så mycket fattigare. Eller snarare så flyttade vi dem till ett ägande (i något som inte finns mer än på papper än...). Till lägenheten har vi idag köpt en soffa till den inglasade balkongen, för att få plats med den så säljer vi den nuvarande soffgruppen.

Förebild med den gamla soffgruppen som skeppas iväg imorgon:


Den nya soffan som kommer få agera vanlig soffa tills vi flyttar:

Blir helt ok tycker jag!

Anledningen till att vi köper möbler till balkongen redan nu är för att det är utförsäljning. Det innebär mycket bättre priser än i vår när vi flyttar, för då är det bra mycket dyrare eftersom det är alla nyheter som kommit in.

Ha det!