*~* Evelina / Ivelajn *~*

2012-08-31
19:16:00

Äppelpaj!

Jag och Fanny har bakat årets första äppelpaj. Tror till och med att det är den första äppelpajen jag gör någonsin. Brukar bara göra rabarberpaj eller bärpaj i vanliga fall. Men eftersom det finns så gott om äpplen på området så blev jag sugen. Men får vänta ett litet tag till innan jag får smaka. Först blir det pizza hemma hos Filip innan äppelpajen kommer serveras...

Ha en fin kväll!
 
2012-08-25
15:58:18

Ha tid

Jag gillar att ha tid på mig.
När jag går upp på morgonen tycker jag om att veta att jag inte behöver stressa, att jag har minst en timme på mig att göra allt man gör innan avfärd till jobbet. Det är skönt att ha tid på sig när man cyklar till tåget och inte behöva cykla fort eller springa för att hinna.
Jag gillar att ha tid på mig när jag äter, äta långsamt är njutbart! Man hinner känna vad maten smakar och känna hur mätt man är.
Jag gillar också att ha tid på mig när jag duschar och gör i ordning mig. Idag var jag på Friskis och Svettis för att träna. Efteråt så var jag helt själv i omklädningsrummet och tog en varm o härlig dusch. Passade även på, eftersom jag hade tid, att köra peeling på armar och ben. Sedan satte jag mig i bastun en sväng och mös. Så härligt!

Ja, att ha tid ger mig lugn och harmoni. Det är något man ska unna sig!
2012-08-22
20:53:00

Semester: Upzone

Efter vi varit på Tjolöholms slott så åkte vi upp mot Elin och Magnus hus utanför Borås. Där blev det grillning och mys som uppladdning inför morgondagens äventyr!
Vi åkte in till Borås och gick på Upzone!
 
Vi lär oss hur man ska säkra på testbanan.
 
Jag tar min an det första hindret, en zickzackbro. Det var lite läskigt i början men efter några hinder så gick det väldigt bra!
 
 
 
Åka linbana var kul!!
 
Det fanns fyra olika banor i olika svårighetsgrad. I den svåraste, Risk zone, tog jag täten före Magnus men han fick sedan gå om mig eftersom jag behövde pausa lite. Det var högt uppe i träden och det gungade rätt så bra när mannen bakom mig klättrade fram mellan hindren...
 
Svårt? - Ja
Kul? - Ja!
Fixade det? - JA!
 
Jag tyckte inte höjden var speciellt läskig, jag var mer fokuserad på vad jag skulle göra och koncentrerade mig på att hålla mig kvar på vajrar mm. Rekomenderar ett besök dit, ligger precis bredvid Borås Djurpark :)
 
Nu måste vi dock åka dit en gång till eftersom Jon inte kunde vara med på grund av sin rygg. Men då kunde han ju fota i varje fall!