*~* Evelina / Ivelajn *~*

2013-01-21
17:49:02

Grafisk kurs

Hej bloggen och läsare!
 
Här går det på sparlåga av någon anledning. Kan bero på att jag inte har några kul blider att lägga upp. Det livar ju upp inläggen liksom...
 
Jag har åtagit mig att läsa två kurser på komvux på distans nu under våren. Håller på med den första, Grafisk kommunikation, just nu och har suttit stora delar av dagen och läst i boken samt gjort tillämpningsuppgifter i InDesign. Det är kul men tar lite tid eftersom jag inte är så bra på alla funktioner än. Men kurslitteraturen till programmet är toppen så går bra att hitta de funktioner man behöver :)
Bland uppgifterna denna veckan finns de att skapa ett visitkort, som man ska designa själv med tillhörande logga. Ska sätta mig ned vid tillfälle och göra en skiss, kul och svårt.
 
Ha det fint!
2013-01-07
15:53:24

Spelning på juldagen

På juldagen så hade Jon och bandet en spelnig på Warbergs Automobile Club. Jag var där och lyssnade och tog med kameran :) Här har ni Sound of Simplicity, om ni vill veta hur de låter så finns de på facebook och spotify.
 
 
 
 
 
 
2013-01-01
18:55:00

Julmat à la pizza

Efter jul så hade vi en del rester kvar trots att det bara var brunsch vi hade. Vi plockade fram rester av julskinkan, salamin och brieosten för att lägga på pizzabotten. Det blev väldigt gott! Underbart med sås och sallad till :)