*~* Evelina / Ivelajn *~*

2012-01-31
14:31:10

Äntligen goretex-skor!Äntligen!


Ja, så känns det eftersom jag har införskaffat mig ett par allroundskor i goretex äntligen! Jag är ju en del ute i naturen med scouterna och har inte ägt några bra vädertåliga skor. Har visserligen haft mina kängor men inga "vanliga" skor. Jag köpte dem på Team Sportia här i Varberg. De har utförsäljning på sitt sortiment just nu så kostade mig 600:- och det mesta betalade jag med mina julklappspengar jag fått från Mormor och Morfar, toppen!

Ha det fint!
2012-01-29
12:21:23

Soffa beställdDetta är vår soffa som vi kommer ha i den nya lägenheten!

Vi var på Mio igår för att provsitta en modell som vi kombinerat ihop (bilden ovan). De har rea just nu på Mio och då var det 20% rabatt på utvalda tyger på den soffa vi skulle titta på. Soffa är dyra saker så vi blev glada att det var lite rea och att det fanns ett tyg som vi ville ha bland reatygen. Därför blev det att vi beställde en soffa till 25april! Handpenningen är betald så nu behöver vi bara spara ihop till resten av soffan som betalas i april :)

Vi har denna måndad sparat ihop 15% av insatsen till lägenheten så därför känner vi att vi kan börja lägga pengar på annat, så som en soffa! Nu återstår det bara att se så den passar som vi tänkt. Vi ska på visning i huset som vi ska flytta in i om en vecka så då följer tumstocken med! Förhoppningsvis kan vi få de exakta måtten då :)

2012-01-20
14:15:53

Vad som händer hos mig

Vardagen har börjat rulla på och därmed finns det inte så mycket att dela med sig av. Men här kommer i alla fall lite smått och gott:

Jag jobbar på skolan som ja gjorde i december och ska göra det i några veckor till. Ska söka lite andra jobb för att försöka få en fast tjänst eller i varje fall något mer långvarigt...

Vår flytt till den nya lägenheten börjar närma sig! Det blir den 25april som vi får börja flytta in, längtar så! Men redan den 5 februari ska vi få gå på visning i en visningslägenhet. Det är lämpligvis en som är i samma storlek som vår så det ska bli spännande!

Mycket av det vi gör till vardags är relaterat till den nya lägenheten. Det kan vara att röja i skåpen, packa ner saker i riktiga platslådor, planera hur vi ska möblera, leta efter soffa som passar både måtten och plånboken mm. Det är väldigt bra att flytta för då får vi ut en massa skräp som vi samlat på oss. Inget onödigt ska med!

Idag ska jag till Göteborg för att går på lite examensfirande. Emelie är nu en riktig journalist, coolt! Jon är på någon form av kurs med jobbet så passar bra att vi gör något på var sitt håll samtidigt!

Ha en go helg alla!