*~* Evelina / Ivelajn *~*

2010-09-29
15:29:18

Mot London!

London,scouter,Ivelajn,http://gurko.blogg.se
(orginalbild från Wikipedia)

Ja, som bilden säger ju det mesta. Jag ska åka till London imorgon :D Det är en ledarresa med scouterna i Nykterhetsrörelsens Scoutförbund. Ska bli riktigt kul!
Så på grund av detta så har jag suttit och skrivit ut bokingsbekräftelser och boardingpass med mera.

I London ska vi besöka de brittiska flickscouternas kontor och världscenter ena dagen. Dagen efter åker vi istället till Gilwell Park som är pojkscouternas center. Sedan så ska vi hinna med att gå på The Lion King på Lyceum Theatre innan hemfärd. Är hemma igen på söndageftermiddag.

För att värma upp inför denna scouthelg så ska jag ha ett scoutmöte med ett gäng glada scoutkillar ikväll. Ska bli skoj :D

Vi hörs!

, , ,
2010-09-28
14:09:04

En kortis

Tänkte jag skulle skriva ett kort inlägg.

Födelsedagen blev bra och fikat blev gott. Har lite cheesecake kvar som vi kommer fika på idag :D

Gårdagen var en ok dag. Försökte få lite skolgrejer gjorda och på kvällen hade vi "kårstämma" med scoutkåren. Vi besämde hur vi ska tycka i de olika frågorna på Förbundsmötet i oktober.

På temat Förbundsmöte så är planen att jag ska åka till Göteborg på planeringsträff idag. Känns lite segt att åka dit igen eftersom jag var där i torsdags :P Menmen..


, nu ska jag ta tag i marknadsföringsboken och läsa ett kapitel eller så.


Ha en go' tisdag!
2010-09-26
11:31:54

Birthday girl today

Evelina,födelsedag,Ivelajn,http://gurko.blogg.se

Happy Birthday to me :D

Hela 23 år bli jag idag, känns nice även fast 22år har varit en bra ålder :P

På bilden ser ni presenten från Jon, en gasbrännare till mitt Trangiakök, toppen! Kanske inget som alla hade blivit glada över, men gasbränanre är mycket bättre än den som följer med...

Har bakat cheesecake med lime idag, första gången jag gör det så är spännande. Och just nu står chokladmuffins i ugnen. Mumma! Vid 2-tiden kommer Jons famlij hit så då blir det fika!

Kram alla!

, , ,