*~* Evelina / Ivelajn *~*

2013-03-31
21:39:39

Påsk á lá 2013

Har haft en väldigt bra påsk i år hittills. Det är ju en hel dag kvar vilket inte gör saken sämre!

Fanny och Tommy kom över och påskpysslade lite i fredags. Det blev decoupage på frigolitägg för min del. Jon och Fanny gjorde på påskägg och Tommy gjorde en banditkyckling bl.a.
På kvällen blev det lite konsert med Hoggatah som Jon spelade i förut.

Lördag till söndag har vi varit i Olofstorp, åt god påskmat och tände en brasa. Det var härligt!

Imorgon blir det middag hos Jons föräldrar. Jag håller på att baka en kaka, chokladbotten med hallonmousse på, kommer bli allt annat än äckligt..!

Det har varit helt ljuvligt väder idag, hoppas det håller i sig :)

2013-03-29
12:30:40

You - bästa just nu!

Igår köpte jag min första låt någonsin på itunes. Inte så konstigt kanske att det inte hänt förut eftersom jag aldrig har haft ett appelkonto innan jag fick min iphone...
 
Mitt första köp blev i alla fall Robin Stjernbergs låt You. Helt underbar låt enligt mig, han är ju så grym! När jag promenerade hem från bussen igår (efter Ullaredsbesöket) så hade jag You i lurarna i öronen. Solen sken och jag var allmänt nöjd och glad med dagen. Den låten är verkligen underbar att promenera till i solen, man blir på så bra humör! Helt underbart helt enkelt :D
 
Så när du ätit lite väl mycket mat och påskgodis i helgen, ta en promenad med Robin Stjernberg i örnoen ;)
 
Dessa bilder har jag helt enkelt lånat från nätet, så har inga rättigheter alls att publicera dem men jag gör ju reklam för Robin så vem bryr sig? :)
 
Hunkvarning!
2013-03-28
17:34:00

Gekås-visit

Tog den tidiga bussen till Ullared, var härligt väder ute så blev på bra humör när jag promenerade till hållplatsen.

Inne på Gekås var det folktomt, Ullaredsmätt alltså. De hade gjort om sen sist jag var där så nu var det ännu större yta med damkläder och bättre provhyttsområde! Dock tyckte jag inte det fanns speciellt mycket kul bland kläderna.

Tydligen så ska kungen och drottningen på besök till Gekås snart så Säpo har varit där och rekat innan. Kanske därför det var extra rymligt eftersom Säpo kräver säkerhetsavstånd. Kanske är lika bra, folk kan ju bli som tokiga med sina kundvagnar...

Hittade det jag tänkt köpa och lite extra (som man alltid gör..). Har äntligen, 25år gammal, en hårtork i min ägo! Har gått och funderar på att köpa en de senaste typ tre åren... Jag har inte varit i behov av någon tidigare eftersom mitt hår har blivit snyggast när det fick självtorka, fick värsta korkskruvarna då :) Men inte längre så då kan det ju vara skönt att kunna torka håret lite fortare!

Vad hittade jag mer då? Shoppade ju för hela 1300kr... Det blev träningslinne, sportbh, linne, tunika, underställ i bambu (160kr!)strumpor och trosor på klädavdelningen.
Hittade ett guldfärgat nagellack från Isadora för 50kr som jag slog till på, mitt favoritmärke för de har så bra breda penslar!
Två små söta kycklingar fick följa med hem, de sitter nu i mina två gula (och nya för säsongen) skålar.
Darins senaste skiva tänkte jag kunde vara kul att lyssna på, så en sådan blev det.
Ska baka brownies i påsk och köpte därför lite bakchoklad. Provade också en chokladkaka med kex i.
Sen blev det lite annat småplock eller vad man ska kalla det.

Det är väldigt smidigt att de har restaurang och fik inne på Gekås. Åt en räkmacka med äggröra, go var den :)

Blev en snabbis in på Panduro-outlet, fick lite bråttom till bussen. Men köpte lite påskpyssel i alla fall. Fanns massa kul där! Hade tänkt ta en sväng inn på MQ men det hanns inte med, får bli nästa gång.

Här kommer några bilder!