*~* Evelina / Ivelajn *~*

2012-02-28
16:37:12

Jobb var det här!

Olala, det är officiellt på riktigt, alltså så pass att jag skriver det här. Jag har idag varit och skrivit på anställningsavtalet till mitt nya jobb. Ett jobb som är en tillsvidaretjänst (med 6 mån provanställning) på 75%. Känns riktigt bra detta!

Min nya arbetsgivare är:

Där ska jag jobba som "Vaktmästare" enligt mitt avtal. Men det ordet passar inte så jättebra in på vad det är jag ska göra. Helt och hållet vet jag i och för sig inte vad det är jag ska göra men tillräckligt för att veta att just den titeln inte passar perfekt. Titeln ska bytas längre fram förstod jag det som.
Men,
vad ska jag göra då?
Jo, jag ska ha hand om lokalerna på olika vis, lite städning, administration, vara med och ta fram hur lokalerna ska se ut mm. Ska första veckan följa med en tjej som jobbar med samma sak fast i södra Halland. Så då kommer jag förhoppningsvis få en bättre bild av mina arbetsuppgifter :)
Eftersom tjänsten är på 75% så är min tanke att jag ska jobba 4 dagar i veckan där. Den femte dagen skulle jag nämligen vilja jobba på skolan som jag är på nu. Ska prata med rektorn om detta för att se om det skulle vara ok.
Ha det gött där ute!
2012-02-23
09:11:36

Vad jag sysslar med på dagarna

Igår bakades det bröd här hemma, blev ett bröd med rågsikt och fullkornsdinkelmjöl. Slängde i några solroskärnor också. Blev gott men kunde nog ha varit inne pyttelite kortare tid eftersom de blev småtorra i skorpan. Lät i varje fall brödet stå inne på eftervärme så som man gör med "9-timmarsbrödet".


Dags för avbakning!


En färdig limpa redo att skäras upp!

Idag blir det ingen bakning. Ska istället röja och städa här hemma. Lägga in tvätt i garderoben och kanske diska. Jag diskade igår så är inte så sugen på att göra det idag med.

I eftermiddag ska jag och Jon på möte med banken om vårt kommande bolån till lägenheten. Blir spännande. Vi kommer nog gå till någon mer bank för att se vad de kan erbjuda oss för räntor, man vill ju inte bli helt lurad :P

Efter bankmötet blir det någon form av middag och sedan ska vi iväg till Friskis och Svettis för att testa Core bosu. Vi var på Step förra veckan vilket var kul och lite förvirrande då man glömde av kombinationerna. Vi får se hur det går idag, kommer nog inte vara lika förvirrande men blir säkert svettigt!

Ha en go´dag!