*~* Evelina / Ivelajn *~*

2013-11-11
21:11:02

10-års jubileum

Så var min 10:e helg med förbundsmöte(FM) över. Tänk, att det har gått så lång tid sedan mitt första i Göteborg 2003... Visserligen har tiden gått fort men känns ändå som lång tid när jag ser tillbaka.
Har varit i massa olika städer under dessa tio år! Växjö, Västervik, Lund, Östersund mm.
I år var vi i Örebro, andra gången jag är där på FM och i år var det centralt och bra. Väldigt bra lokaler och nära mellan masslogin och förhandlingslokalerna :)

Tänker inte gå in på vad vi beslutade men var massa motioner och förslag i år!


På lördagskvällen är det alltid en festkväll men i år så gick vi och badade istället. Var nice med bubbelpool och bastu! Jag är inte så mycket för det där med rutschkanor och att jag var skadad i fingret gjorde inte saken bättre. 


Alla tycks syssla med geocaching förutom jag. Så jag hängde efter som en liten svans när de andra letade efter cacher :P

Örebro slott är rätt häftigt på kvällen!

Sen blev det söndag och heldag i plenum. Strax före kl.16 var vi klara och satte oss på bussen hemåt. I år lämnade jag FM med en bra känsla, till skillnad från de senaste då stämningen varit sådär... Nästa gång det blir FM är om två år, ett resultat av ett beslut som togs. Kommer nog bli toppen men vartannat år :)

Seee You
2013-11-07
20:42:10

Det går sakta framåt m fingret

Nu har det gått 9 dagar sedan mitt lilla finger blev misshandlat och dags för ett litet besök hos distriktssjuksköterskan. När plåster och tejp var borta så tog hon bort mina tre små stygn. Såg bra ut, ingen infektion och på den vägen planerar jag att fortsätta gå :)

Hon sköljde av såret och då märktes det att det inte hade gått så lång tid sen det hände eftersom det gled upp. Det var någonstans här som jag kände: vad snurrig jag blev och måste lägga mig ner... Väldigt märkligt det där med att kroppen reagerar så, det gjorde inte speciellt ont och inget blod. Jag är väl lite ovan att se sår på mig själv kanske. Egentligen hade jag velat kolla in såret mer för det är lite fascinerande men det fungerar ju inte om jag ska hålla på att svimma :P

Nu är jag i varje fall ihoptejpad och ska försöka att inte böja på fingret så det kan läka ihop snyggt. Inte alltid så lätt att inte böja fingret, jag använder ju högerhanden fortfarande. Försöker att köra vänsterhanden vilket är lite kul ibland. Jag inbillar mig att det är bra hjärngympa att använda "fel" hand så alltid positivt :DImorgon åker jag till Örebro på förbundsmöte för NSF och vi har tänkt att åka en sväng till äventyrsbadet. Därför såg jag till att få med mig gummihandskar som jag ska ha på handen och tejpa vattentätt. Om det gick bra att åka till Lalandia i åk9 med gipsskena och ändå bada så ska det nog gå med en liten skråma på fingret ;)