*~* Evelina / Ivelajn *~*

2013-06-24
21:56:57

Baka frallor

Inför dagens träff i vår sycirkel så bakade jag frallor. Det var ett tag sedan men blev väldigt fina i formen i alla fall eftersom jag lärt mig hur man gör det :)
I väntan på att degen jäste så gjorde jag lite enkel äppelpaj på några gamla äpplen. Blev mums!

2013-06-21
18:15:06

Midsömmer

Nu är dagen här. Har ätit sill och potatis samt jordgubbar med grädde! Gött var det :)

Än har det inte kommit någon åskskur men vi får väl se...

Sitter och slappar i uterummet hos Jons föräldrar med Vilda. Hon har ofta lite annorlunda stil, just nu ligger hon med huvudet utanför stolen...

Senare ikväll ska vi åka ut till båten och övernatta där. Imorgon blir det kanske lite segling om vädret tillåter.

Glad midsommar!

2013-06-20
20:18:06

Nästan midsommar

Idag är det sådant där väder man tänker sig att det ska vara på midsommar, soligt och varmt. Men det är inte förrän imorgon dagen beger sig och då har SMHI förutspått både sol, åska, regn och blåst. Lite av varje kan man ju verkligen säga!
Nu ligger jag på balkongen och har det allmänt gött, äter lite vindrutor och lyssnar på fågelkvitter blandat med någon som klipper gräset och de nyinflyttade grannarnas barn.
För en vecka sedan var vi på fjället och hade gått en dag i regn och blåst. Ungefär exakt vid denna tid på kvällen torkade jag och Jon våra sovsäckar i vinden. Jag hade sjukt ont i mina ben och fötterna ömmade med, stapplade fram värre än en 100-åring.. Men det var en fin kväll och vi hade ätit champinjonsoppa och vitlöksbröd till middag :)

Ett inlägg med bilder från fjällvandringen kommer så fort jag hinner sätta mig vid datorn.

Glad midsommar alla!