*~* Evelina / Ivelajn *~*

2012-01-20
14:15:53

Vad som händer hos mig

Vardagen har börjat rulla på och därmed finns det inte så mycket att dela med sig av. Men här kommer i alla fall lite smått och gott:

Jag jobbar på skolan som ja gjorde i december och ska göra det i några veckor till. Ska söka lite andra jobb för att försöka få en fast tjänst eller i varje fall något mer långvarigt...

Vår flytt till den nya lägenheten börjar närma sig! Det blir den 25april som vi får börja flytta in, längtar så! Men redan den 5 februari ska vi få gå på visning i en visningslägenhet. Det är lämpligvis en som är i samma storlek som vår så det ska bli spännande!

Mycket av det vi gör till vardags är relaterat till den nya lägenheten. Det kan vara att röja i skåpen, packa ner saker i riktiga platslådor, planera hur vi ska möblera, leta efter soffa som passar både måtten och plånboken mm. Det är väldigt bra att flytta för då får vi ut en massa skräp som vi samlat på oss. Inget onödigt ska med!

Idag ska jag till Göteborg för att går på lite examensfirande. Emelie är nu en riktig journalist, coolt! Jon är på någon form av kurs med jobbet så passar bra att vi gör något på var sitt håll samtidigt!

Ha en go helg alla!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: