*~* Evelina / Ivelajn *~*

2013-07-20
23:27:56

Mer Göteborg, mer segling och tomtsök

Man måste ju träffa lite vänner också på semestern. Åkte till Göteborg i tisdags och träffade Robin, Ida och Elisabeth. Vi gick på stan där jag köpte mig ett par nya sandaler. Blev lunch på ett ställe som vi brukade besöka när vi var i Gbg "förr i tiden". Åkte vidare hem till Elisabeth där jag blev kvar till sista tåget hem mot Varberg gick.
 
 
 
Onsdag och en lugn dag. Vi åkte ut och seglade med Liza och en kompis till henne. Vinden avtog rejält så det kändes mest som att vi gled omkring på vägen hem till hamnen. Men var en härlig eftermiddag och kväll. Blev även lite grillning hemma hos oss.
 
 
 
Torsdag spenderades till stora delar i bilen. Vi åkte på en tripp där vi tittade efter trevliga områden att bo på när vi ska bygga hus. Fanns en del trevligt. Det svåra är ju att få tag i en tomt eller bit mark just där.. Vi har lagt ut en annons på Blocket om att vi söker, varför inte liksom ;)
Kvart i fem på torsdagen kom jag på att vi visst skulle ha symöte kl.17... Annars hade det blivit en kvällspromenad. På mötet blev alla klara med sina kjolar tror jag, ska ta ett gruppfoto vid tillfälle.
 
 
 
 
 
På fredagen kom mamma och hennes nya kille förbi Varberg. Vi åt lite lunch och promenerade runt fästningen. På kvällen åkte vi ut till båten igen för att övernatta. Kvällen var superhärlig i hamnen och morgonen ännu bättre, var helt stilla!
 
 
 
Nu idag så har vi seglat ut till Kläppen och har haft en solig dag. Är bara vi som lagt till här vilket känns lyxigt. Ännu en vacker kväll! Väldigt häftigt när havet är så stilla, händer inte ofta...
 
 
 
 
Nu sitter vi i båten och ska nog kika på våran ritning över vårt framtida hus. Vi har ändrat och grejat för att få det från ett enormt hus till ett stort.. Man är ju ingen arkitekt liksom. Fast vi vill inte tumma på våra idéer allt för mycket.
 
Go kväll!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: