*~* Evelina / Ivelajn *~*

2013-11-07
20:42:10

Det går sakta framåt m fingret

Nu har det gått 9 dagar sedan mitt lilla finger blev misshandlat och dags för ett litet besök hos distriktssjuksköterskan. När plåster och tejp var borta så tog hon bort mina tre små stygn. Såg bra ut, ingen infektion och på den vägen planerar jag att fortsätta gå :)

Hon sköljde av såret och då märktes det att det inte hade gått så lång tid sen det hände eftersom det gled upp. Det var någonstans här som jag kände: vad snurrig jag blev och måste lägga mig ner... Väldigt märkligt det där med att kroppen reagerar så, det gjorde inte speciellt ont och inget blod. Jag är väl lite ovan att se sår på mig själv kanske. Egentligen hade jag velat kolla in såret mer för det är lite fascinerande men det fungerar ju inte om jag ska hålla på att svimma :P

Nu är jag i varje fall ihoptejpad och ska försöka att inte böja på fingret så det kan läka ihop snyggt. Inte alltid så lätt att inte böja fingret, jag använder ju högerhanden fortfarande. Försöker att köra vänsterhanden vilket är lite kul ibland. Jag inbillar mig att det är bra hjärngympa att använda "fel" hand så alltid positivt :DImorgon åker jag till Örebro på förbundsmöte för NSF och vi har tänkt att åka en sväng till äventyrsbadet. Därför såg jag till att få med mig gummihandskar som jag ska ha på handen och tejpa vattentätt. Om det gick bra att åka till Lalandia i åk9 med gipsskena och ändå bada så ska det nog gå med en liten skråma på fingret ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: