*~* Evelina / Ivelajn *~*

2015-02-06
18:24:44

Två-veckors uppdatering

Det har redan gått två veckor sedan det förra inlägget så är ju dags för ett nytt tycker jag!
 
Har hunnit med en hel del förutom att jobba sen sist. Både hus-relaterat och andra aktiviteter...
 
Jag har åkt upp till Stockholm och möttes av ett vintervackert landskap! Mysigt :)
 
Det var jag och Jack som åkte. Jag på ordförandesamling för NSF och Jack på kårkommunikatörsträff. Väldigt trevlig helg hade vi i huvudstaden.
 
 
Sen blev det vardag och vi åkte till Varbergshus för att gå igenom offerten. Vi börjar veta var det landar nu och har fått lite priser på olika tillval. Är ju bra att veta vad de kostar så vi kan bestämma om det är väl investerade pengar, gäller ju att lägga dem på rätt saker! En del saker vi har funderat på är uppvärmning, vad för slags vi ska ha och vad som är mest lönsamt mm. Då har vi haft bra input från en kille som jobbar på Nibe, så nu vet vi vad vi kommer köra på (högst troligen i alla fall). En frånluftsvärmepump med tilluftsmodul, braskamin och solceller. Återstår att se om vi köper solcellerna dirket eller om vi avvaktar med dem, samma sak med braskaminen. Vi har även bokat in ett möte med en man som nog ska schakta tomten och ge oss en offert på det.
 
Vi har haft ett möte med en mäklare från Länsförsäkringar fastighetsförmedling om värdering och försäljning av lägenheten. Så den bollen är i rullning, känns både spännande och tråkigt att sälja lägenheten. Men det är det bästa vi kan göra just nu!
 
Sedan blev det helg och jag for till Laholm för att vara med på avtackning av en kollega som gick i pension vid årsskiftet. Trevlig kväll med massa god mat blev det!
 
Under lördagen så åkte jag till längdspåren i Åkulla med scouterna, var inte jättebra snö men blev lyckat ändå!
 
Vi fick ett ryck efter att vi bestämt att lägenheten snart ska ut till försäljning så började att plocka undan bland alla saker vi har framme. Gäller ju att få det representatabelt till fotograferingen (som är inbokad redan!).
 
Ännu mera scouting, nu ett hederligt veckomöte där vi gjorde braständare av tidningspapper doppat i smält stearin. Ska testa dem längre fram på terminen.
 
Nästa vecka väntas det ett litet möte med en inredningskonsult (?) inför fotograferingen och själva fotograferingen av lägenheten. Samt möte på tomten inför schaktning. Händer saker hela tiden minsann!
 
Ha en go helg :)
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: