*~* Evelina / Ivelajn *~*

2015-01-14
21:18:53

Första mötet

I fredags hade vi första mötet med Varbergshus som ska bygga på tomten som vi bokat. Vi gick igenom hela huset så de har underlag för att ta fram en offert på vad det kommer att kosta. Vi håller tummarna att det faller inom ramen för vår budget. Återstår att se... Vi fick även lite mer information om hur det hela fungerar, tidsplan och så. Från och med att vi skriver kontrakt på huset så tar det ca. ett år innan man får tillträde när de gör nyckelfädigt hus. Men vi ska inte ha nyckelfärdigt så går kanske lite fortare i sådana fall hoppas jag!
 
Här ser ni vår planskiss som vi utgick ifrån på mötet. Det kommer säkerligen bli lite justeringar men i det stora hela är det så här vi tänkt oss det. Två sovrum på bottenplan tillsammans med kök, vardagsrum (öppet till andraplan), toa och tvättstuga/groventré. Även i hallen ska det vara öppet till andraplan. Vi ska ha en farstu/vindfång på norrsidan av huset som agerar entré där alla ytterkläder hängs upp.
 
Kommentar:
2015-01-15 @ 10:38:13

Coolt! Häftigt att ni ska ha ett "master bedroom", saknas bara master bathroom och en walk in closet så hade huset passat i vilken Amerikansk tv-serier som helst :)

Svar: Det blir typ en Walk in closet, bakom sängen :)
Evelina - Ivelajn

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: