*~* Evelina / Ivelajn *~*

2015-03-03
20:46:00

Första, andra och trejde... sålt till paret till höger!

Den vackra tulpanbuketten som var framme på visningen.
 
Nu har det hänt grejer sen senaste blogginlägget minsann. Vi hade visning och det kom 8 olika sällskap på den. Utav dem så var det en handfull som var intresserade även efteråt och vi fick dagen efter visningen in första budet på lägenheten. Kändes skönt att det var igång. Nu har det gått lite mer än en vecka och vi ska imorgon till mäklaren för att skriva på papper om försäljningen med köparna. Det var tre olika budgivare och den med högst bud kommer vi sälja till.
 
Många härliga kvällar väntar köparna på balkongen, kommer sakna den. Foto från förra veckan.
 
Vi ska nästa vecka på materialvalsmöte med Varbergshus, då ska vi gå igenom våra olika materialval till huset. Det blir kök, fasad mm. Ska bli intressant! Men då vi inte ska ha nyckelfärdigt så borde det gå någorlunda snabbt och vi vet typ vad vi vill ha.
 
Typ denna färgsättning har vi tänkt ha på huset. Röd fasad med grått tak. Men vi är inne på att ha mörkare grå på taket än huset ovan.
 
Eftersom vi har skrivit på papper för hus och tomt så var det igår dags att börja betala... Denna fina faktura betalade vi igår. Handepnning på tomten var det :)
 
Tur att visningen är över, för nu har blommorna gett upp....
 
Ha det fint!
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: