*~* Evelina / Ivelajn *~*

2016-08-05
22:55:06

Utomhusjobb

Vi är inne på sista semesterveckan och tillika den andra gemensamma. I år blev det en vecka ihop i början och en i slutet. Jon var iväg på seglingstävling i Danmark och jag var sedan iväg på scoutläger på Gotland. Så vi har gått om varandra i två veckor, lite dumt men så det blir ibland.
I brist på bra seglingsväder så har vi denna vecka fått gjort en del utomhus på hus och i trädgård.

Huset börjar anta sin rätta röda färg nu. Känns bra och vi är riktigt nöjda! Det ska målas två gånger med röd färg så vi är inte ens halvvägs än men man börjar ana slutet i varje fall.

Solcellerna har börjat komma på plats. Vi fick hjälp med att lyfta upp dem och montera. Jag klättrar inte på taket så var bra med lite andra extrahänder. Tanken var att alla 20 skulle komma på plats men det visade sig att vi saknade hälften av fästena så blev bara 10 som kom på plats. Men Jon är väldigt nöjd ändå, äntligen kommer de upp på taket! Smälter in snyggt med :)

Vi ska ha hit "markgubben" inom kort för att fixa lite i trädgården. Vi har två stora jordhögar som ska spridas ut lite varstans. Så för att se hur marken är har vi kört med trimmer och gräsklippare. Mycket gräs är det kan man säga! På den övre bilden ser ni till vänster hur mycket gräs (och annat) som växte på sina ställen. Och sedan slutresultatet till höger och nedre bilden. Det börjar anta en trädgård ute nu :)

Avslutningsvis kommer några bilder på Skota som bott hos oss i snart fyra veckor. Hon växer som in i bänken och är livfull som kattungar ska vara!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: